Кои сме ние

„Комлинк Интернешънъл” ООД е търговско Дружество, създадено през 2000 год., със седалище в гр. София.

Фирмата е специализирана в търговия със зелено (сурово) и печено, пакетирано кафе, а екипът ни от специалисти е утвърден на този пазар още от началото на 90-те години.

С дългогодишния си професионален опит, „Комлинк Интернешънъл” ООД  се ползва с  името на коректен и лоялен бизнес партньор, както сред основните фирми доставчици на зелено (сурово) кафе за България, така и сред фирмите потребяващи този продукт. За нуждите на пазарите в България, Румъния, Украйна и други страни, нашата фирма доставя  кафе тип Робуста и Арабика, както  от складови наличности на Европейски пристанища, така и чрез  директен внос от страни производителки като Индонезия, Виетнам, Индия, Етиопия, Бразилия, Коста Рика, Мексико и други.

Нашата фирма е първият вносител и дистрибутор на българския пазар на печени пакетирани ароматизирани и екологично чисти блендове кафе, сертифицирани „Fair Trade”.

„Комлинк Интернешънъл” ООД е оторизиран представител на Mokaflor/Chiaroscuro Coffee, Италия и interTee, Германия.

За да видите пълната гама от продукти, които предлагаме на българския пазар, моля посетете нашия специализиран уеб магазин: www.comlinkcoffeeshop.com, където наред с висококачествените видове  гурме кафе, ще намерите  и отлично подбрани селекции насипен зелен и плодов чай.

В периода от 2003 год.  до 2012 год., фирмата бе официален дистрибутор на висококачествените блендове кафе „Green Mountain Coffee”, USA за България и региона.

Комлинк Интернешънъл” ООД е регистрирана в Агенцията по Вписванията под ЕИК № BG130484211.

„Комлинк Интернешънъл” ООД е член на Българската Търговско Промишлена Палата.

Visit Comlink Coffee Shop

Visit our eCommerce site for more information on the brands and products we offer.
Посетете онлайн магазина ни за повече информация отностно марките и продуктите, които предлагаме.