Радио Проекти

Radio

Радио „Хеликон” , стартира в 15:45 часа на 20.02.2014 година, като най-новия комуникационен канал на книжарници „Хеликон”.

Програмата озвучава 20-те търговски обекта на най-голямата търговска верига за книги в България и е достъпна за интернет потребителите през следните адреси:

http://radio.helikon.bg
http://radio.helikon.bg:9000/live_256
http://radio.helikon.bg:9000/live_128
http://radio.helikon.bg:9000/live_64
http://radio.helikon.bg:9000/live_acc
http://radio.helikon.bg:9000/live_ogg.

Програмата на интернет радио „Хеликон”е насочена към активните, модерни хора на възраст над 18 години, за които четенето на книги и интересът към събитията от обществения и културен живот са неразделна част от техния собствен начин на живот.

Девизът на радиопрограмата: „ За книгите и хората!”, насочва вниманието на многобройните приятели на книгите към темите за книжарството, книгоиздаването и книгоразпространението, към дейността на хората на духа и словото и към всички, които споделят МИСИЯТА ХЕЛИКОН.

Програмата на радио „Хеликон” съчетава внимателно подбрана селекция от утвърдената съвременна и най-харесваната, доказана във времето, поп музика от последните десетилетия. Към качествената музикална селекция, екипът от професионални журналисти и радиоводещи, ежедневно подготвя съдържателни тематични рубрики, разделени в различни сегменти:

–  Информационен

–  Развлекателен

– Културно-образователен.